Лайм

Співачка Адель потрапила в скандал через невдалий жарт про секс-туризм в Африці

Зірка зіграла розведену жінку середніх років, яка знайшла розраду у "величезному африканському бамбуку"

Співачка Адель знялася в епізоді комедійного шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі" (SNL), але замість сміху зіткнулася з обуренням громадськості. Разом з колегами по скетчу Кейт Маккіннон і Хайді Гарднер її звинуватили в знущаннях і заохоченні секс-туризму в Африці, пише CNN.

Адель, Маккіннон і Гарднер грають в епізоді шоу розлучених жінок, які радять відвідати Африку заради її природи, унікальної культури, "членів племен" і "масивного бамбуку". В цей час на задньому плані чорношкірі чоловіки водять по пляжу білих жінок і переносять їх на руках. Хоча на YouTube ролик набрав понад 38 тис. лайків, в соціальних мережах скетч звинуватили в розповсюдженні стереотипів, заохоченні секс-туризму та фетишизації африканських чоловіків.

"Ця пародія була поганою і недоречною, - написала в Twitter Шенеква Голдінг, журналістка R&B Vibe. - Чоловіки і жінки в Нігерії, Намібії, Південній Африці та Демократичній Республіці Конго борються за свої життя, і представляти континент як місце сексуального паломництва білих жінок - ганебно". "Якщо ви хочете торкнутися цієї теми, потрібно бути трохи розумнішими і тоншими, або не чіпайте її взагалі", - додав ведучий MTV Дометій Понго.

При цьому багато коментаторів визнали ролик смішним: їх розвеселило, як Адель намагалася стримати сміх під час двозначних коментарів актрис шоу.

  • Нагадаємо, що Адель не вперше звинувачують в недоречних жартах. Нещодавно співачка з'явилася в купальнику кольорів ямайського прапора і з традиційною зачіскою банту, як на неї одразу ж посипалися образи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На концерті Пивоварова вперше заспівала наживо загадкова співачка Klavdia Petrivna

Український співак Артем Пивоваров на концерті у Києві представив дуетну пісню із загадковою співачкою під псевдонімом Klavdia Petrivna

MELOVIN вперше розповів про загибель сестри через ракетну атаку на Одесу

MELOVIN зізнався, що росіяни вбили його сестру - рідна людина співака загинула внаслідок ракетного удару по Одесі 15 березня

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс