Лайм

10 прикладів найгіршого манікюру зірок, з яким хіба що на Хелловін

Які дизайни краще не втілювати в життя

Кожна дівчина, яка цікавиться світом моди і останніми трендами, намагається рівнятися на знаменитостей. Однак не завжди у відомих людей, навіть тих, які вважаються "іконами стилю", виходить виглядати так, щоб приховати свої недоліки і підкреслити переваги. До того ж, пильні папараці помічають все навіть до кінчиків нігтів. theLime зібрав для вас добірку найбезглуздіших дизайнів манікюру зірок.

Відома американська співачка і актриса Брітні Спірс, судячи зі знімків папарацці та соцмережах, не завжди стежить за зовнішнім виглядом своїх нігтів. Навіть неозброєним оком можна помітити неакуратний манікюр зірки із задирками і не обрізаною кутикулою, а також слідами запеченої крові.

Фото: pinterest.com

Королева поп-музики Мадонна протягом своєї кар'єри багато експериментувала з дизайном нігтів. Найчастіше співачка вибирає манікюр з довгими, гострими нігтями мигдалеподібної форми. Відзначимо, що для сценічних образів такий дизайн доречний, а ось для повсякденних справ - ні.

Фото: pinterest.com

Відома R'n'B-співачка, актриса і бізнесвумен Ріанна, яка є кумиром молоді і однією з наймодніших зірок Голлівуду, теж віддає перевагу довгим нігтям. Але, наприклад, цей манікюр у вигляді оригінального френча з чорним кольором у Ріанни видався не дуже охайним.

Фото: pinterest.com

Американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер славиться незвичними образами, які вона продумує до кінчиків нігтів. Їх зірка найчастіше прикрашає в неонові відтінки, а також віддає перевагу екстремальній довжині.

Фото: pinterest.com

Колумбійська співачка Шакіра на зорі своєї кар'єри не дуже морочилася з приводу зовнішнього вигляду свого манікюру - так, папараці вдалося сфотографувати співачку з облупленим чорним лаком на нігтях неідеальної форми.

Фото: pinterest.com

Американська актриса і модель Хлоя Морец любить яскраві кольори на нігтях. Однак такий манікюр необхідно часто оновлювати, так як відрослі нігті дуже помітні на контрасті з насиченими кольорами.

Фото: pinterest.com

А ось всесвітньо відома співачка Леді Гага як ніхто інший любить експериментувати з образами, в тому числі з дизайном на нігтях. Часто вони прикрашені всілякими намистинами, стразами, пір'ям і навіть цілими конструкціями, що дуже незручно в повсякденному житті.

Фото: pinterest.com

Популярна співачка Бейонсе демонструє дуже багато образів у золотому кольорі, доповнюючи їх різними прикрасами і навіть дизайном нігтів. Так, наприклад, для цього луку вона вибрала популярний дизайн з втіркою. Виглядає, звичайно, дорого, проте дуже швидко може набриднути.

Фото: pinterest.com

Американська зірка реаліті-шоу, актриса і фотомодель Кім Кардашьян пішла ще далі й зробила однотонний чорний манікюр з масивними ланцюгами. Навряд чи хтось із модниць наважиться повторити цю ідею.

Фото: pinterest.com

Відома актриса, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес також любить яскраві і довгі нігті. Наприклад, в цьому дизайні вона поєднала кілька кольорів, блискітки, бусинки і навіть проколола один ніготь, щоб урізноманітнити манікюр сережкою. Незвично, але занадто багато різних дизайнів в одному манікюрі.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько