Лайм

Принц Вільям переніс коронавірус, але приховував це через хворобу батька

Covid-19 спадкоємці британського престолу заразилися одночасно

У квітні принц Вільям заразився Covid-19, але приховував цю новину від преси, оскільки в той час його батько принц Чарльз і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон також боролися з інфекцією. Таблоїд The Sun повідомив, що 38-річний спадкоємець престолу не хотів лякати націю, стурбовану станом її перших осіб. Цю інформацію також підтвердило виданню BBC джерело в палаці.

Фото: https://www.instagram.com/kensingtonroyal/

"Вільяма досить сильно вразив вірус - він дійсно збив його з ніг, - сказало джерело. - У якийсь момент йому було важко дихати, тому очевидно, що всі навколо нього були неабияк налякані. Але після огляду медиків і позитивного результату тесту Вільям вирішив, що все має йти як завжди".

Принц ізолювався в сімейному будинку в Норфолку і лікувався у королівських лікарів. Неприємний досвід довів йому, що захворіти на коронавірус може кожен, і ставитися до ізоляції слід дуже серйозно.

Раніше в березні 71-річний батько Вільяма розповів про позитивний результат тесту на Covid-19. Він переніс інфекцію легко: симптоми коронавірусу були слабко виражені.

  • Вперше за час карантину на публіку вийшла Єлизавета II, і супроводжував її онук принц Вільям. 94-річну королеву розкритикували за відсутність маски, адже їх поки що ніхто не відміняв.
  • У жовтні принц Вільям виділив колосальну суму на створення найпрестижнішої екологічної премії. Переможці Earthshot Prize отримають більше, ніж сьогодні дістається нобелівським лауреатам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші