Лайм

Карантин пройшов не дарма: "Міс Україна Всесвіт" чекає на первістка

Модель знаходиться на сьомому місяці вагітності

Українська модель і переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2014" Анна Андрес готується вперше стати мамою. Про свою вагітність дівчина мовчала цілих сім місяців, але тепер вирішила в усьому зізнатися.

Про майбутнє поповнення в родині 26-річна красуня повідомила на особистій сторінці в Instagram. Вона опублікувала серію знімків, на яких позує з помітно округлим животиком.

Анна Андрес Фото: instagram.com/ann.andres

"У 28 тижнів нарешті відчуваю, що готова поділитися своєю великою радістю і тут, з дорогими дописувачами! Весняний карантин пройшов не даремно. Як зараз пам'ятаю цей день - 27 травня ми дізналися, що наша мрія збулася і ми чекаємо найбільший подарунок, який тільки може подарувати Всесвіт", - написала Анна.

Анна Андрес Фото: instagram.com/ann.andres

Анна Андрес - успішна модель та ювелірний дизайнер. Вона увійшла в сотню найкрасивіших жінок в Україні і виграла безліч конкурсів краси, в числі яких "Міс Україна Всесвіт". У жовтні 2019 року Андрес відкрила в Києві перший шоурум ювелірного бренду Anna Andres Jewelry.

У липні 2020 року модель вийшла заміж. Обранцем українки став французький бізнесмен Давид Барокас. Пара планувала влаштувати пишне весілля, але їх планам завадила пандемія. Закохані розписалися в Каннах, весільну церемонію особисто провів мер міста Давид Ліснар.

Анна Андрес з чоловіком Фото: instagram.com/ann.andres

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа