Лайм

Ольга Сумська перехворіла Covid-19 на гастролях: актриса не ізолювалася

Тест на антитіла Сумської виявився позитивним

Ольга Сумська та її сім'я влітку перехворіли на коронавірус. В інтерв'ю виданню Факти 54-річна актриса зізналася, що перенесла інфекцію на ногах. В той час у Сумсьої були гастролі, тому вона не ізолювалася, хоча мала характерні симптоми Covid-19.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Багато акторів вже зіткнулися з цією болячкою. Мабуть, я також. Один з тестів показав наявність у мене антитіл. Напевно, на гастролях перенесла хворобу. Пам'ятаю, на початку літа у мене був нежить, на два тижні пропав нюх. Але тоді я перенесла інфекцію на ногах. До речі, у чоловіка і доньки Ані були схожі симптоми, - сказала вона. - Думаю, в різних формах всі пройдуть через це".

При цьому Сумська, яка регулярно бере участь в телепроектах, запевняє, що дотримується всіх правила безпеки.

"Перед виходом на майданчик всі проходять тестування. При мені було кілька позитивних результатів. Цих людей відразу відправляли додому через чорний хід, - говорить актриса. - Звичайно, я ношу маску, дезінфікую все, що мене оточує. У поїзді обробляю навіть постільну білизну. Сама купую спирт і наливаю в пляшечки, якими користуюся постійно для дезінфекції".

  • Раніше від Covid-19 лікувалася Камалія та її сім'я. Гірше за всіх вірусну інфекцію переніс чоловік співачки, мільярдер Мохаммад Захур.
  • Про свої симптоми коронавірусу шанувальникам розповів Володимир Остапчук. Ведучий описав їх по днях а також відповів всім, хто вважає епідемію вигадкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину