Лайм

Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" продовжує експерименти з волоссям - вийшло яскраво, але не оригінально

Актриса повернулася до рудого кольору волосся, який вже став її візитною карткою

Актриса комедійної студії "Дизель Шоу" Вікторія Булітко повернула своєму волоссю вогненно-рудий колір. Гумористці набрид нейтральний відтінок і вона вирішила додати в свій образ яскравих фарб.

Нову себе зірка показала фоловерам в Instagram. "Чи то осінь так на на мене впливає, чи то просто давно не було змін ... але я знову руда", - зазначила Вікторія.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Булітко любить експериментувати зі своєю зовнішністю, особливо з кольором волосся: ми вже бачили актрису попелясто-русою, блондинкою та навіть фуксією. З приходом похмурих днів Вікторія вирішила перефарбуватися в колір осені. До того ж, рудий - явно її колір.

Новий імідж артистки припав до душі її шанувальникам. Під постом Булітко зібралися десятки захоплених коментарів.

"З поверненням на борт руденьких", "Така класна", "Ось, руда ви як сонечко", "Рудий колір волосся - звичайно клас", "Вам руденькою бути набагато краще", "Мені Вікторія руденька дуже подобається і до її іскрометного гумору більше йде саме рудий колір", - пишуть коментатори.

  • Вікторія Булітко може похвалитися відмінною фігурою, якій заздрять мільйони дівчат. Як же їй вдається тримати себе в формі? Зірка нарешті вирішила відповісти на питання, яке цікавить багатьох.
  • Раніше Вікторія Булітко розповіла про роман з залежним чоловіком. Актриса рідко говорить на тему особистого життя, тому це зізнання стало для багатьох одкровенням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil