Лайм

"Супер Топ-модель по-українськи" раптом покинула одна з фавориток: як пройшов новий тиждень на проекті

Учасницю не врятували від вильоту навіть множинні голоси глядачів

Увечері 9 листопада в ефірі Нового каналу пройшов вже 4 випуск модельного реаліті "Супер Топ-моделі по-українськи". Тиждень колаборацій на проекті закінчився несподіваним рішенням експертів: шоу покинула одна з його фавориток - Даша Майстренко.

Примітно, що саме Даша Майстренко набрала найбільшу кількість голосів під час глядацького голосування за учасниць Суперсезона, але й це не допомогло дівчині гідно впоратися з випробуваннями. Далі коротко про те, що пішло не так.

Даша Майстренко Фото: СТМПУ на Новому каналі

"У мене склалося враження, ніби хтось її вимкнув, - зазначила під час ефіру фотограф та експерт реаліті Соня Плакидюк. - Щоразу, дивлячись на фотографії Даші, я бачу одне й те саме обличчя. Безумовно, фантастично красиве обличчя. Але я не бачу, щоб вона горіла і показувала фантастичні результати".

Майстренко не змогла показати хорошу роботу ні на одному з випробувань тижня: була абсолютно беземоційною на дефіле проти використання натурального хутра, що не відіграла настрій вечірки на фотосесії з келихом і не змогла зосередитися на танцювальній зв'язці під час роботи з MONATIK'ом. І хоча сама Даша визнала, що в Суперсезоні у неї дійсно немає жаги до перемоги, з її вильотом категорично не погодився експерт Сергій Нікітюк.

"Не розумію, як ми можемо попрощатися з Дашею, і при цьому залишитися, наприклад, з Аміною Досимбаєвою або Софі Берідзе. Не бачу в цих дівчат жодних перспектив", - вказав він.

Даша Майстренко та MONATIK Фото: СТМПУ на Новому каналі

Так чи інакше, вибір зроблено. Вже наступного тижня боротьбу за перемогу на проекті "Супер Топ-модель по-українськи" продовжать десять учасниць: Арина Любітєлєва, Марго Верховцева, Саша Літвін, Іра Мойсак, Саша Кугат, Іра Ротар, Софі Берідзе, Аміна Досимбаєва, Таня Брик, Віка Рогальчук.

  • Нагадаємо, нові випуски "Супер Топ-моделі по-українськи" тепер в ефірі щопонеділка. Читайте також на theLime, як минулого тижня Настя Панова була змушена покинути реаліті через травму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля