Лайм

Був увесь у боргах: зірка "Гри престолів" розповів, як розорився після серіалу

Ставши світовою знаменитістю, Джейсон Момоа залишився без грошей

Серіал "Гра престолів став" світовим хітом, але зробив багатими далеко не всіх своїх зірок. Джейсон Момоа, який зіграв Кхала Дрого, здивував зізнанням у фінансових труднощах, з якими зіткнувся після того, як його персонажа вбили в першому сезоні шоу.

Фото: https://www.instagram.com/prideofgypsies/

В інтерв'ю InStyle Момоа розповів, що після завершення контракту довго не міг знайти роботу і кілька років ледь оплачував рахунки за будинок, в якому жив разом із дружиною Лізою Боне і двома дітьми.

"Ми загиналися після "Гри престолів". Я не міг знайти роботу. Це дуже складно, коли у тебе є діти, а ти повністю в боргах", - зізнався актор.

Ситуація покращилася лише в 2016 році, коли Момоа отримав роль у фільмі "Ліга справедливості", а два роки по тому став ведучою зіркою в блокбастері "Аквамен". У світовому прокаті "Аквамен" зібрав понад 1 млрд доларів і досі залишається одним з найкасовіших фільмів 2018 року. Тепер Момоа - справжня голлівудська зірка, і серед його останніх робіт - серіали "Бачити" і "Кордон", фільм "Дюна" Дені Вільнева і "Аквамен 2", якого ми побачимо в кіно в кінці 2022 року.

  • У 2019 році на честь Хелловіна Джейсон Момоа повеселив гостей шоу Еллен Дедженерес несподіваним костюмом. Таким Кхала Дрого ви ще не бачили, адже він з'явився в студію в рожевому вбранні і перуці.
  • Раніше Емілія Кларк розповіла, як її примушували роздягатися в "Грі престолів". На початку зйомок Дейенеріс ще не могла постояти за себе, але після зустрічі з Кхалом Дрого все змінилося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита