Лайм

У п'ятницю 13-го Могилевська випустила містичний кліп з Чапкісом у ролі Дракули: відео

Для виходу відео співачка вибрала найбільш підходящу дату

Наталя Могилевська вирішила поекспериментувати і разом з блогером та зіркою серіалу "Школа" Даніелем Вегасом записала нову версію свого хіта "Місяць". Пісню артистка представила на "Танцях з зірками" в хеллоуїнський вечір, а для релізу кліпу вибрала містичну дату - п'ятницю 13-е.

В основі сюжету лежить вампірська історія кохання між Графом Дракулою, роль якого виконав 90-річний Григорій Чапкіс та його свитою (українські зірки ТikTok з ULove Home), графинею Могилевською та священиком, якого зіграв Вегас. Відеокліп доступний для перегляду на YouTube-каналі виконавиці.

Ідея записати колаборацію з тіктокерамі у співачки виникла, коли вона приїхала до них гості в рамках просування своєї пісні "Белый самолет". "Я порахувала це дуже цікавим, поєднати класичну музичну освіту та сучасний інноваційний підхід в музиці", - поділилася зірка.

Потім Могилевській прийшла ідея задіяти в кліпі свого вчителя, хореографа Григорія Чапкіса.

"Для мене величезна честь зніматися в одному фільмі з легендарним танцюристом, моїм викладачем Григорієм Чапкісом. Наша історія дуже давня, він був моїм учителем ще в 90-х, коли я вчилася в естрадно-цирковій академії, так що в цьому фільмі три покоління артистів", - поділилася артистка.

  • Дивіться також на theLime, як би виглядали Олег Винник, Настя Каменських, Наталія Могилевська та інші зірки під час зомбі-апокаліпсису. У мережі з'явився сервіс, який перетворить будь-яку людину в зомбі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні