Лайм

У Львові поліція зупинила концерт гурту "Бумбокс": що сталося

У залі нічного клубу відвідувачі не дотримувалися дистанції і знаходилися без масок

У п'ятницю, 13 листопада, перевіряючи соціальні мережі поліцейські Львова виявили повідомлення про те, що в одному з місцевих клубів проходить концерт з порушенням правил карантину. Виявилося, що в нічному закладі Malevich львів'ян зібрав гурт "Бумбокс".

На сайті Нацполіціі сказано , що зал повністю був забитий людьми. Відвідувачі заходу не дотримувалися соціальної дистанції, а частина глядачів і зовсім була без захисних масок. Виявивши правопорушення, поліцейські негайно припинили концерт.

Фото: lv.npu.gov.ua

На організатора концерту склали адмінпротокол за статтею про порушення правил карантину. Йому загрожує штраф від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Представники гурту "Бумбокс" інцидент поки не прокоментували.

Фото: lv.npu.gov.ua

За день до виступу Андрій Хливнюк повідомив , що концерт у Львові відбудеться і він буде останнім в 2020 році. "Друзі, львів'яни, болєльщики. Схоже завтра, 13 листопада, ми зіграємо останній концерт Бумбокс в 2020 році. Вважаємо, немає сенсу пояснювати чому", - сказано на сторінці колективу в Facebook.

Фото: facebook.com/boomboxfamily

Відзначимо, що Львів знаходиться в помаранчевій зоні рівня епідемічної небезпеки. Проведення масових заходів в місті дозволені тільки за участю не більше 20 осіб. А робота нічних клубів і зовсім заборонена.

  • У жовтні через концерт дісталося Олі Поляковій. Справа в тому, що в день виступу співачки в Україні зафіксували черговий антирекорд за випадками захворювання на коронавірус, і Харків, де був концерт, знаходився в помаранчевій зоні. Після заходу слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину, а на співачку обрушилася хвиля гніву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа