Лайм

Колишній чоловік Вітні Х'юстон втратив сина через 5 років після смерті їхньої дочки

Боббі Брауну-молодшому було 28 років

У Лос-Анджелесі помер син співака Боббі Брауна і єдинокровний брат Боббі Крістіни Браун - дочки Вітні Х'юстон, яка померла в 2015 році. CNN повідомляє, що Боббі Брауну-молодшому було 28 років, і смерть його не була насильницькою.

Боббі Браун з синами Лендоном і Боббі-молодшим (посередині) Фото: Getty Images

18 грудня поліція прибула на місце події слідом за бригадою невідкладної медичної допомоги, і чоловік був оголошений померлим. Прес-секретар поліцейського управління Лос-Анджелеса заявив, що версія злочину не розглядається. Агент Боббі Брауна коментувати трагедію відмовився.

В останні роки родину Брауна переслідують втрати. У 2012 році Вітні Х'юстон потонула у ванні внаслідок хвороби серця і кокаїнової залежності. У липні 2015 року їхню дочку Боббі Крістіну Браун знайшли без свідомості у ванні її будинку, і через півроку вона померла в хоспісі. Розтин показав, що наркотична інтоксикація і занурення в воду привели до пневмонії та пошкодження мозку, від яких померла 22-річна дівчина. Боббі Браун звинувачував в смерті дочки її хлопця Ніка Гордона, але в січні 2020 року той помер в результаті передозування героїном.

Зараз Боббі Браун одружений на Алісії Етерідж і живе на Гаваях. У нього залишилося п'ятеро дітей від різних жінок, включаючи трьох від нинішньої дружини.

  • Читайте також на theLime, чому трагічна смерть Вітні Х'юстон оточена загадками навіть через 8 років. Боббі Браун до останнього не вірив, що співачку вбили наркотики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера