Лайм

Якби не Надя, це був би провал: як зустріли першу сольну пісню Наді Дорофєєвої

Шанувальники "Время и Стекло" залишилися розчаровані

Надя Дорофєєва почала сольну кар'єру та вже встигла презентувати дебютну пісню Gorit, яку написала разом з Потапом. Разом з треком співачка запремьеріла й кліп, знятий режисером Танею Муіньо.

Перша відеоробота проекту DOROFEEVA з'явилася на YouTube-каналі артистки ввечері 19 листопада, і на момент написання статті вже встигла зібрати майже 400 тисяч переглядів. І поки одні вітають Надю з прем'єрою та називають трек потенційним хітом, інші пишуть, що очікували більшого від Дорофеєвої, як сольної співачки.

DOROFEEVA Фото: кадр з кліпу

Фанати "Время и Стекло", які з нетерпінням чекали прем'єрний реліз, залишилися розчаровані. Вони впізнають в пісні попсу 90-х і пишуть, що трек слабенький для старту сольної кар'єри. І якби не Дорофєєва, то пісню ніхто б навіть не слухав.

"Чесно, співав би цю пісню хтось інший - вона була б провальною. Бо пісня ніяка. А за рахунок Дорофеєвої ще і в топах буде, по-любому", - написав один з користувачів мережі.

До того ж, на думку шанувальників, в треку Gorit Надя не розкрила свої вокальні можливості.

"Визуал відмінний, пісня якась слабка для старту сольної кар'єри. У Наді такий гарний і сильний голос, але ця пісня не розкриває цього", "Пісня, на жаль, не вразила. Голос Наді не впізнав, навіть якось вухо ріже", - відзначили інші.

Треті порівняли сольну творчість Дорофеєвої з гуртом "Демо", популярним в 90-ті, та їх хітом "Солнышко".

"Щось з Демо-Солнышко в руках? Ось це Ла ла ла ла ла ... або здалося?", "Так, мені теж відразу Демо згадалося", "Гурт Демо - що не увійшло в 90-х в альбом", "Звучить як-то нафталінов. На жаль, пожежа не трапилася", - пишуть коментатори.

  • Нагадаємо, що гурт "Время и Стекло" оголосив, що припиняє своє існування на початку березня. Надя Дорофєєва та Позитив провели прощальний тур, а також випустили останній кліп на пісню Last Dance .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним