Лайм

Все не так просто: Владу Ямі знадобилася операція після отриманої травми на "Танцях з зірками"

Хореограф пошкодив руку під час танцю

У 12 випуску шоу "Танці з зірками" Влад Яма пошкодив руку. Хореограф особливо не скаржився на травму, але лікарі наполягли на МРТ. Дослідження показало, що у танцюриста розрив зв'язки, і хірургічного втручання йому не уникнути.

Про те, що на Влада чекає операція розповіла його дружина Ліліана. Відповідаючи в "сторіз" на запитання дописувачів про стан Ями після травми, дружина танцюриста написала, що "все не так просто" і "саме не зростеться".

Фото: instagram.com/liliya_yama

Суддя "Танців з зірками" підтвердив інформацію про майбутнє хірургічне втручання, опублікувавши фото з лікарні. На знімку Влад зображений в одноразовому медичному халаті та шапочці. Судячи з усього, кадр зроблений відразу після томографії.

"Загалом, останні два дні рука стала боліти трохи менше, і мені здалося що все обійдеться. Але МРТ показало зворотнє. Таки розрив. Попереду операція", - написав Влад. Коли хореограф ляже під ніж хірурга, він не уточнив.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Нагадаємо, що в минулому випуску "Танців з зірками" Влад Яма вийшов на паркет з Юлією Санін та Дімою Жуком. Під час виконання танцю, суддя травмував палець.

  • За підсумками 12 випуску шоу "Танці з зірками-2020" покинули футболіст Сергій Мельник та його напарниця Аделіна Делі. У півфінал, який відбудеться вже цієї неділі, пройшли три пари учасників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil