Лайм

Говорити важко, але потрібно: Олена Зеленська виступила проти домашнього насильства та знялася у тематичному відео

25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством над жінками

В Україні стартувала щорічна всесвітня акція "16 днів проти насильства" - кампанія почалася 25 листопада, в Міжнародний день боротьби з насильством над жінками, і триватиме до 10 грудня. У день старту акції Олена Зеленська звернулася до українців з важливим закликом.

На сторінці першої леді в Instagram з'явився тематичний ролик, в якому дружина президента закликає не сприймати домашнє насильство як норму, не замовчувати його. "Норма - це нульова толерантність до насильства, і це під силу кожному", - підкреслила вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"У насильства багато масок. Але будемо чесними самі з собою! Обмеження свободи вибору не є проявом турботи, психологічний тиск - формою виховання або прагненням загартувати характер, а побиття - доказом любові", - зазначила Зеленська.

Перша леді також відвідала тематичну виставку "Річ у тім...", яка відкрилася в Києві на Михайлівській площі. На ній представлені 16 звичних для багатьох побутових предметів, які так чи інакше пов'язані з реальними випадками домашнього насильства: дитяча іграшка, банківська картка, щоденник, рушник.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ще недавно тема насильства була неприйнятною, незручною. Адже зважитися сказати про насильство означає визнати його факт. Так, говорити про нього важко, але потрібно", - написала Олена Зеленська.

Для походу на виставку перша леді вибрала пальто небесного відтінку з акцентом на талії та чорні чоботи. Дружина президента дотримувалася карантинних норм та була в захисній масці.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • На початку листопада Олена Зеленська відвідала фотовиставку, організовану посольством Аргентини в Україні. Для виходу в світ перша леді вибрала строгий осінній образ і в черговий раз довела, що їй властиво бездоганне відчуття стилю.
  • Дивіться також на theLime, як перша леді України виглядала під час офіційного візиту до Туреччини. Наряд для Олени Зеленської виготовив український бренд SIX.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності