Лайм

На "Танцях з зірками-2020" оголосили переможців: хто виграв у 7 сезоні

У ніч на 30 листопада в Україні завершився 7 сезон проекту "Танці з зірками"

Увечері 29 листопада в ефірі каналу "1+1" відбувся фінал шоу "Танці з зірками-2020", в якому за кубок боролися три пари - Санта Дімопулос, Макс Леонов, Надія Мейхер, Кирило Васюк та Юлія Саніна, Дмитро Жук.

За підсумками голосування глядачів переможцями 7 сезону стали колишня солістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос та її партнер Макс Леонов. Друге місце дісталося вокалістці The Hardkiss Юлії Саніній та її партнеру Дмитру Жуку. (Незабаром після оголошення підсумків Санта Дімопулос оголосила, що передає кубок переможниці Юлії Саніный).

Зліва направо: Санта Дімопулос і Макс Леонов, Юлія Саніна та Дмитро Жук, Надія Мейхер і Кирило Васюк Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

У суперфіналі "Танців з зірками" Юлія Саніна та її партнер повторили свою першу самбу, виконали емоційну румбу та ефектний фокстрот.

Примітно, що Санту Дімопулос називали однією з найбільш ймовірних переможниць ще на старті сезону. Екс-солістка "ВІА Гри" показала відмінні можливості на паркеті та завзятий ріст як танцівниця. Схоже, це один з небагатьох фіналів шоу, який не викличе незгод та збурень з боку глядачів.

"Санта найкраща! Я не сумнівалася", "Краща пара в історії проекту! Вітаю з чесною перемогою", "Чесно. Заслужено. Приголомшливо. Санта - великий молодець", "Спочатку вірила в їх перемогу, обожнюю Санту", - відреагували перші глядачі в соцмережах.

Макс Леонов і Санта Дімопулос Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

Нагадаємо, всього в "Танцях з зірками-2020" взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами. Ефір за ефіром 7 сезон проекту покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona, актори Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, співак Олег Винник, телеведуча Ольга Фреймут, учасник гурту "Время и Стекло" Позитив, лідер "Без обмежень" Сергій Танчинець та футболіст Сергій Мельник.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято