RU  UA

Дізнатися

HBO показали драконів з майбутнього приквела "Гри престолів" про сім'ю Таргарієнів

Зйомки серіалу "Дім Дракона" стартують вже в 2021 році

HBO анонсував запуск виробництва довгоочікуваного приквела "Гри престолів" "Дім Дракона". Зйомки серіалу про сім'ю Таргарієнів почнуться в 2021 році, і щоб ще більше зацікавити фанатів, в Twitter каналу з'явилися концепт-арти майбутнього шоу.

Фото: twitter.com/GameOfThrones

На опублікованих малюнках зображені два дракона оранжевого і темно-червоного кольору. У вигаданому світі Джорджа Мартіна після падіння валірійскої імперії Таргарієни підкорили в Вестерос з невеликою армією і трьома драконами, після чого заснували династію королів андалів і перших людей.

Фото: twitter.com/GameOfThrones

Поки творці серіалу не розголошують подробиці сюжету "Дому Дракона", але відомо, що дії в ньому розвиваються за 300 років до подій "Гри престолів". Основою для сценарію стала книга Джорджа Мартіна "Полум'я і кров", присвячена історії Дому Таргарієнів. Шоуранерами проекту стали Райан Кондал і Мігель Сапочнік, який зняв "Битву бастардів", "Довгу ніч" і кілька інших пам'ятних епізодів "Гри престолів".

  • Раніше зірка "Гри престолів" Джейсон Момоа розповів, що після ролі Кхала Дрого довго залишався без роботи і загруз у боргах.
  • Читайте також на theLime, як Емілію Кларк змушували оголюватися в першому сезоні "Гри престолів". Актриса не могла постояти за себе, поки не прислухалася до порад свого екранного чоловіка Кхала Дрого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее

Зроблено з любов'ю: Ілона Гвоздьова через 6 місяців після мамопластики похвалилася результатом

Илона Гвоздева показала свою грудь после маммопластики, которую сделала полгода назад - как сейчас выглядит танцовщица