Лайм

7 зіркових луків, які легко можна повторити на Новий рік

У чому піти на вечірку

Щороку в грудні модниці починають задаватися питанням - в якому образі піти на корпоратив із колегами та як затьмарити всіх на новорічній вечірці з друзями. Виявляється, переглядаючи фото в соціальних мережах зірок, можна почерпнути чимало свіжих ідей. theLime вирішив допомогти вам і зібрав кілька цікавих образів українських селебріті, які ви з легкістю зможете повторити.

Українська співачка Тіна Кароль вважається еталоном жіночності і привабливості. Якщо ви не любите новорічні образи з люрексом і паєтками, виберіть бежевий костюм, який складається зі шкіряного піджака, топа і спідниці міді, як у популярної співачки. Доповнити лук радимо елегантними туфлями-човниками.

Тіна Кароль Фото: instagram.com / tina_karol

Якщо ж ви навпаки хочете сяяти в новорічну ніч, радимо звернути увагу на сріблясте плаття максі з розрізом від стегна, як у відомої співачки Насті Каменських. Свій образ вона доповнила ботфортами на масивній підошві.

Настя Каменських Фото: instagram.com / kamenskux

Для власниць стрункої фігури, як у співачки Наді Дорофєєвої, радимо глянути костюм, що складається із міні-спідниці й укороченого піджака. Щоб образ виглядав по-справжньому святково, радимо підібрати масивну біжутерію і зробити яскравий макіяж.

Надя Дорофєєва Фото: instagram.com / nadya.do.do

А ось українська акторка і головна холостячка країни Ксенія Мішина любить лаконічні сукні, які підкреслюють її підтягнуту фігуру. Ви можете обрати для Нового року обтягуючу сукню з глибоким декольте, як у Мішиної, а доповнити образ елегантними сережками і маленьким клатчем.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com / misha.k.ua

У телеведучої Лілії Ребрик можна повчитися не тільки позитивному настрою, а й смаку. Для новорічної вечірки спробуйте повторити образ ведучої з білим плаття довжини міді. Родзинка наряду - романтичний принт в квіточку з написами "дико люблю", а також об'ємні рукави на гумці, які можна приспустити, кокетливо оголивши плечі.

Лілія Ребрик Фото: instagram.com / liliia.rebrik

Якщо ви не любите плаття, зверніть увагу на модні в цьому сезоні брюки палаццо. Їх можна одягти як з елегантним топом, так і з піджаком, як це зробила телеведуча Катя Осадча. Доповнити образ можна туфлями-човниками.

Катя Осадча Фото: instagram.com / kosadcha

Для тих модниць, які віддають перевагу комфорту у всьому, пропонуємо повторити лук української телеведучої Валентини Хамайко. Сміливо одягайте джинси і білу блузу, наприклад, з об'ємними рукавами, як у селебріті, а шию і зону декольте підкресліть цікавими прикрасами.

Валентина Хамайко Фото: instagram.com / valentinakhamaiko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним