Лайм

Шкодую, що не поговорив з тобою довше: Євген Кошовий зворушливо вшанував пам'ять свого батька

Актор "Кварталу 95" показав шанувальникам свого тата

11 грудня батькові Євгена Кошового могло виповнитися 74 роки. Чоловік помер в 2014 році, не доживши до свого 68-річчя кілька місяців. У день народження тата комік присвятив йому зворушливу публікацію.

Він опублікував в Instagram архівну фотографію рідної людини, а в коментарі до знімка звернувся до батька. "Ти завжди мене вчив бути добрим до людей. Навіть до тих, які цього не заслуговують. До тих, яким ти незручний, не особливо подобаєшся і навіть до тих, які тебе ненавидять. Тому що це - люди", - пише Кошовий.

Батько Євгена Кошового Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

"Але ти знаєш, зараз навіть таких залишилося мало. Такий час. Або такі "люди". І з віком терпіння втрачається. У закутках соцмереж і не такі на нас дивляться, оцінюють та обговорюють. Ми і їх переживемо. Але я все ж поки вірний твоїм словам і повчанням, сподіваючись на те, що кожен отримає по заслугах (ти це теж говорив)", - продовжив Євген.

Актор пообіцяв татові, що його онукам не буде соромно за своїх батьків. "Ми слідуємо твоєму прикладу", - зазначив Кошовий.

Наостанок Євген зізнався, що їхня остання зустріч з татом була дуже короткою і це досі не дає йому спокою: "З кожним роком шкодую, що не поговорив з тобою довше в той день. Вибач і дякую тобі за все, що ти мені дав, Папа".

  • Один з художніх керівників студії "Квартал 95" Євген Кошовий вперше за 19 років зрадив своєму образу - налисо поголеній голові. Комік відростив волосся і показався в новому іміджі на публіці.
  • Читайте також на theLime, як Євген Кошовий привітав дружину з днем народження. Комік опублікував в своєму Instagram фото дружини-іменинниці і присвятив їй чуттєвий вірш.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування