Лайм

Дорофєєва показалася на шоу "Голос" в новому іміджі: фани побачили в ній молоду Тіну Кароль та Майлі Сайрус

Співачка перетворилася на платинову блондинку

Надя Дорофєєва, яка тепер виступає під сценічним ім'ям DOROFEEVA, стала суддею нового сезону "Голосу країни". Перший випуск вокального проекту глядачі каналу "1+1" побачать у 2021 році, а поки шанувальники шоу можуть оцінити образи членів журі.

Екс-солістка гурту "Время и Стекло" поділилася в Instagram знімками зі зйомок, на яких можна розглянути її зовнішній вигляд. Оцінювати виступи учасників Дорофєєва буде в новому іміджі - з білим хвилястим волоссям та прямим чубчиком.

Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Шанувальники тут же стали коментувати новий образ співачки і шукати подібність з іншими знаменитостями. Більшість зійшлися на думці, що Дорофєєва повторює образ Тіни Кароль під час її суддівства на "Голосі країни" в 2013 році.

"Надя, ти схожа на молоду Тіну. Вона вперше прийшла в журі дорослого голосу у неї такий же був образ", "Дуже схожа на Тіну Кароль в юності", "На Тіну схожа в 2013 році дуже", "Молода Тіна Кароль", - пишуть коментатори.

Тіна Кароль в 2013 році Фото: tsn.ua

Інші побачили схожість з американською співачкою Майлі Сайрус, а хтось і зовсім переплутав Дорофєєву з Наталею Могилевською, яка не так давно поповнила ряди блондинок.

"Надя ти схожа на Майлі Сайрус", Не знав, що Майлі Сайрус в Україну приїхала", "Майлі Сайрус", "Я вас випадково переплутала з Могилевською", - пишуть в коментарях під фото.

Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Новий сезон популярного вокального шоу "Голос" отримає назву "Перезавантаження". Для Наді це слово знакове, адже в цьому році Дорофєєва зробила перезавантаження своєї співочої кар'єри, ставши сольною виконавицею.

"Перезавантаження - слово мого року. Воно змінило моє життя і зарядило мене неймовірною енергією, якою я ділюся зі своїми слухачами і глядачами, а тепер буду рада поділитися з командою DOROFEEVA в 11 сезоні Голосу країни", - написала співачка.

DOROFEEVA і MONATIK Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

  • Тим часом слухачі гурту "Время и Стекло" продовжують обговорювати дебютний трек Наді Дорофєєвої Gorit в рамках її сольного проекту DOROFEEVA. Пісня одразу здалася шанувальникам знайомою, і вони стали шукати "оригінал".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності