RU  UA

Дізнатися

9-річний хлопчик заробив 29 млн доларів і став найбільш високооплачуваною зіркою YouTube

Цей титул Райан Каджи займає вже третій рік поспіль

Forbes представив рейтинг найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів, і перше місце третій рік поспіль займає Райан Каджі - 9-річна зірка каналу "Світ Райана" (Ryan's World).

Фото: instagram.com/ryansworld

Третьокласник з Техасу прославився відео з розпакуванням іграшок, коли йому було всього 4 роки. Ролик, в якому він відкриває і розглядає іграшки з мультфільму "Тачки", зібрав понад мільярд переглядів, і канал "Світ Райана" став популярним.

Батьки Каджі використали його успіх на YouTube у вигідних партнерських угодах і заснували продюсерську компанію Sunlight Entertainment, в якій сьогодні працює 30 осіб. Вони допомагають знімати відео більш ніж для 9 каналів, включаючи "Світ Райана" італійською та японською мовами.

"Світ Райана" ліцензував більше 5000 продуктів, у нього є своя лінія товарів для Walmart, а також шоу на дитячих каналах Nickelodeon і Roku. За даними Wall Street Journal, бренд Каджі в 2020 році оцінюється приблизно в 500 мільйонів доларів.

Батьки Райана Шион і Лоанна успіх свого сина пояснюють особливим зв'язком, який він побудував з юними фанатами.

"Стосунки Райана з шанувальниками дуже унікальні, вони більше схожі на дружбу. Кожен раз, коли ми зустрічаємося з фанатами Райана, їхні батьки завжди кажуть: "О, мій син або дочка думають, що вони кращі друзі Райана", - розповіла мама YouTube-зірки виданню Insider.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации