Лайм

Принц Вільям з родиною вийшов на прогулянку і порушив суворе обмеження при Covid-19 - в мережі піднялася буря

Королівська родина зібралася в кількості 9 чоловік, порушивши "правило шести"

Принца Вільяма і Кейт Міддлтон звинуватили в порушенні соціальної ізоляції після прогулянки в парку маєтку Сандрінгем. Згідно "правила шістьох", яке ввів уряд Великобританії, не більше 6 людей із різних родин можуть спілкуватися на відкритому повітрі. Однак в Сандрінгемі Вільям, Кейт і троє їхніх дітей прогулювалися разом з принцом Едвардом, його дружиною Софі, дочкою Луїзою і сином Джеймсом, пише People.

"На вулиці ви можете побачити друзів і родичів, з якими не живете, в групі не більше 6 осіб. Це обмеження включає дітей будь-якого віку", - говорить правило. Але на фото, опублікованих Daily Mail, видно, як всі дев'ять людей йдуть разом святково вбраною стежкою.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal/

Королівське джерело повідомило, що родини приїхали в Сандрінгем окремо, не збиралися зустрічатися і лише ненадовго перетнулися на вузькій стежині. Але прогулянка викликала в мережі шквал негативу і розмови про королівські привілеї. Більш того, вона відбулася наступного дня після того, як прем'єр-міністр Борис Джонсон оголосив про додаткові обмеження в зв'язку з поширенням нового "британського" штаму Covid-19, який передається на 70% швидше.

"Одне правило для них, інше для нас", - пишуть ображені користувачі Твіттера. - "Дотримання правил - тільки для плебеїв".

Принца Вільяма і Кейт не вперше критикують за порушення ізоляції. На початку грудня королівська пара здійснила триденний тур по Великобританії, щоб подякувати передовим робітникам за їхню службу під час пандемії. Вони подорожували на приватному поїзді і почали тур з відвідування Единбурга, де в той час були заборонені "несуттєві поїздки".

  • Раніше папарацці показали вагітну онучку Єлизавети II, і дев'ятого правнука королеви чекають вже ось-ось. Малюк народиться на початку наступного року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ