Лайм

Померла модель Стелла Теннант - музі Лагерфельда і Версаче було всього 50 років

Смерть топ-моделі була раптовою, але природною

У віці 50 років померла Стелла Теннант - британська модель, що стала відомою в 90-х завдяки співпраці з Карлом Лагерфельдом і Джанні Версаче.

"Стелла була чудовою жінкою і джерелом натхнення для всіх нас. Її буде дуже не вистачати", - цитує BBC заяву сім'ї Теннант.

Стелла Теннант і Карл Лагерфельд у 2012 роціФото: Getty Images

Смерть зірки обкладинок Vogue і Harper's Bazaar була раптовою, але поліція повідомила, що в ній не було ніяких підозрілих обставин. Модель померла 22 грудня, через п'ять днів після святкування свого 50-річчя.

У 22 роки Стелла Теннант вперше знялася для британського Vogue, після чого продовжила працювати з найвідомішими дизайнерами і модними будинками, включаючи Олександра Маккуїна, Кельвіна Кляйна, Жан-Поля Готьє і Burberry. Багато років вона була музою і другом сім'ї Джанні Версаче. В кінці 90-х Лагерфельд представив її як нове обличчя Шанель, помітивши її схожість з Коко Шанель.

У 2012 році Теннант разом з Кейт Мосс і Наомі Кемпбелл виступала на церемонії закриття Олімпійських ігор в Лондоні. Разом з фотографом Девідом Ласнетом вона виховувала чотирьох дітей.

  • Раніше стало відомо про смерть Девіда Гайлера - сценариста і продюсера фільмів "Чужий". Один з творців культових хорроров боровся з онкологією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії