Лайм

Інформацію про важкий стан Аліси Фрейндліх назвали фейком

Актриса лікується вже кілька днів, але її стан називають стабільним

86-річна Аліса Фрейндліх, зірка комедії "Службовий роман", дійсно госпіталізована з ковідом в одну з клінік Санкт-Петербурга. При цьому твердження місцевих ЗМІ про "негативну динаміку" та "80-відсоткове ураження легенів" не відповідають дійсності.

Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу міського комітету з культури.

Аліса Фрейндліх Фото: Великий драматичний театр імені Г. А. Товстоногова

"Ми можемо підтвердити інформацію про госпіталізацію Фрейндліх, її стан стабільний", - вказав співрозмовник агентства. Інформацію про важкий стан актриси він назвав неправдивою.

В агентстві також уточнили, що актрису помістили до реанімації, щоб забезпечити постійний контроль за її станом, але не тому що у неї нібито вражені 80% легенів.

У Великому драматичному театрі ім. Товстоногова, де служить артистка, виданню також повідомили, що її госпіталізували разом з дочкою. Вони лікуються разом вже кілька днів.

Аліса Фрейндліх - актриса театру та кіно, народна артистка СРСР. Серед найбільш успішних її ролей - Людмила Прокопівна Калугіна в комедії "Службовий роман", королева Анна у фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери", дружина Сталкера у фантастичній стрічці Андрія Тарковського "Сталкер" та інші.

  • На початку грудня Аліса Фрейндліх відсвяткувала свій 86-ий день народження, дивіться також на theLime, як за ці роки змінилася зірка "Службового роману".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.