Лайм

5 зірок-порушників, яких поліція знає вже не тільки за піснями та шоу на ТБ

З ким із знаменитостей краще не зустрічатися на дорогах

Британська компанія з пошуку та фінансуванню транспортних засобів All Car Leasing склала список гірших водіїв-знаменитостей з усього світу. Серед зібраних правопорушень - водіння в нетверезому вигляді та перевищення швидкості.

У ТОП-5 зірок-порушників увійшли: репер Ерл Сіммонс, більш відомий під псевдонімом DMX, найбільш високооплачувана знаменитість 2020 року за версією Forbes Кайлі Дженнер, британський музикант Піт Доерті, засновник Microsoft Білл Гейтс та канадський поп-співак Джастін Бібер, пише Driving.

DMX, 25 порушень

Лідирує в списку найгірших водіїв-знаменитостей американський репер DMX з 25-ю порушеннями. Поліція зупиняла музиканта за водіння з припиненими правами та їзду в п'яному стані.

Фото: instagram.com/dmx

Піт Доерті, 6 порушень

Сідає за кермо напідпитку і британський музикант Піт Доерті. Але це не єдине порушення співака на дорозі - ще він любить лихачити та водити авто з припиненими правами або страховкою.

Фото: instagram.com/peterdohertyofficial

Кайлі Дженнер, 5 порушень

Третє місце в списку зайняла 23-річна Кайлі Дженнер з клану Кардашьян. Модель не зовсім безрозсудний водій, але в юності вона зробила кілька помилок, в тому числі зробила два порушення за один день, за що і потрапила в ТОП головних зіркових порушників.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Джастін Бібер, 4 порушення

За свою кар'єру поп-співак мав чимало проблем з законом. Наприклад, нетверезим керував жовтим Lamborghini на вуличній гонці, і був спійманий поліцією. Також був випадок, коли Бібер сів за кермо свого квадроцикла і так розігнався, що не впорався з керуванням і врізався в мінівен.

Фото: instagram.com/justinbieber

Білл Гейтс, 4 порушення

Навіть найбагатші та відомі уми сьогодення не дотримуються правил дорожнього руху. Засновник Microsoft Білл Гейтс був не один раз арештований за порушення за кермом - за водіння без прав та перевищення швидкості, а також за те, що не зупинився у знака "Стоп".

Фото: instagram.com/thisisbillgates

  • 2020 рік виявився багатим на потрясіння, і сферу шоу-бізнесу вони теж не минули. theLime згадав 7 скандалів, які здобули найбільше уваги в цьому році.
  • У році, що минає були й хороші події, і theLime згадал, хто із знаменитостей став батьками в розпал пандемії.
  • Читайте також про зіркові втрати, які в 2020-му році оплакували мільйони. Деякі з них покинули цей світ раптово і дуже рано, тоді як інші прожили довге та плідне життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil