Лайм

Жінка зачала третю дитину, виношуючи двійню - різниця у віці дітей склала 11 днів

На долю майбутньої мами випав надзвичайно рідкісний випадок суперфетації

Зірка TikTok, відома під ніком TheBlondeBunny, завагітніла вдруге через 11 днів після того, як дізналася, що чекає на двійню. Про виключно рідкісний випадок суперфетації дівчини розповіло видання NY Post.

Суперфетацією називають запліднення яйцеклітин через кілька днів або тижнів після того, як перша вагітність вже наступила. Героїня вірусного ролика, яка зараз перебуває на 17 тижні вагітності, пояснила своїм шанувальникам, що відбувається у неї в животі.

Фото: TheBlondeBunny1 / Tiktok

"Ми знали, що це дві різні вагітності, - сказала вона. - Коли у вас відбувається овуляція, вона триває 24 години. А сперматозоїди можуть жити в вашому тілі до трьох-п'яти днів. Отже, наші перші дві дитини на 10 і 11 днів старше третьогї".

Щоб переконається, що вагітність проходить нормально, жінка робить УЗД кожні два тижні. Вона розповіла, що третій малюк росте здоровим темпами, і лише на пару тижнів відстає від своїх старших братів. І хоча така несподіванка зробила першу вагітність блогера не найпростішою, вона щаслива стати мамою трійнят.

"Ми хотіли стати батьками, і Бог сказав: "Обережніше з тим, чого просите", і дав нам трьох відразу, - сказала вона, сміючись. - Я злякалася, хвилювалася, відчула стільки різних емоцій, але не можу дочекатися, коли мої діти прийдуть в цей світ".

  • Вагітна жінка захворіла на коронавірус і потрапила під апарат штучної вентиляції легенів. Її ввели у штучну кому, і вона дізналася про народження дочки лише через кілька днів. На щастя, лікарям вдалося врятувати всю сім'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil