Лайм

У Британії померла леді Мері Колман - сестра королеви Єлизавети II

Смерть леді Колман журналістам підтвердили її рідні

Для королівської родини Великобританії 2021 рік почався з важких новин - у віці 88 років померла леді Мері Колман, двоюрідна сестра Єлизавети II.

Як пише The Sun з посиланням на родину Колман, сестра королеви померла мирно в своєму будинку в Норфолку. Причини смерті не уточнюються.

Леді Мері Колман і королева Єлизавета II Фото: Getty Images

Відповідно до джерела, леді Мері Колман була племінницею королеви-матері Єлизавети Боуз-Лайон. Її батьком був один з чотирьох братів дружини короля Георга VI - капітан Майкл Боуз-Лайон.

Свого часу леді Колман вийшла заміж за бізнесмена Тімоті Колмана, власника великої однойменної компанії. За роки спільного життя пара виростила п'ятьох дітей, а до недавна сестру королеви радували ще 10 онуків і 16 правнуків.

Принц Чарльз (старший син Єлизавети II) та леді Мері Колман Фото: Getty Images

Леді Мері Колман і її чоловік були частими гостями в Букінгемському палаці та інших будинках королівської родини. Нерідко сестру королеви можна було помітити і на різних офіційних заходах, куди її родину особисто запрошувала Єлизавета II.

  • Читайте також на theLime, чому британців розлютив діпфейк королеви Єлизавети II на ТБ. На думку глядачів, творці різдвяного відео пожартували дуже нешанобливо.
  • Ну а для тих, хто пропустив справжнє різдвяне звернення Єлизавети II, theLime підготував його короткий переказ. Королева звернулася до людей, для яких Різдво затьмарилося втратою близьких та самотністю через локдаун.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ