RU  UA

Дізнатися

Юлія Саніна здивувала шанувальників новим тату з Тіною Кароль: фото

У мережі припустили, що тату виявиться тимчасовим

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна похвалилася в Instagram новим тату на зап'ясті руки. На подив шанувальників співачки, на ньому виявилася Тіна Кароль.

Якщо точніше, Саніна вирішила увічнити кадр зі спільного кліпу з Тіною Кароль до пісні "Вільна". Крім двох профілів на руці співачки тепер також видно рядки "Я не боюсь. Тепер я вільна".

Юлія Саніна Фото: Instagram / Юлія Саніна

"Я вільна", - коротко прокоментувала знімок артистка.

Нове тату Саніної викликало неоднозначну реакцію підписників. Деякі вважали його поспішним, нудним і навіть безглуздим. А дехто взагалі впевнений, що співачка лише пожартувала і показала в кадрі тимчасове татуювання.

"Перевірку пройшла, тепер можна бити справжню. От тільки ідея так собі", - вказали в одному з коментарів під постом. Чи справді тату Саніної тимчасове - покаже час.

  • Тим часом Тіна Кароль після реклами взуття запропонувала шанувальникам свічки у вигляді себе - всього 1800 гривень за штуку.
  • Читайте також на theLime, як Тіна Кароль повторила відомий кадр з кліпу "Ноченька", який був знятий в далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота - четверта в кар'єрі виконавиці і була на той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ