Лайм

7 вишуканих образів іменинниці Кейт Міддлтон, які легко повторити

Які образи відомої британки можна взяти собі на замітку

9 січня свій день народження святкує герцогиня Кембриджська, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. Її часто називають іконою стилю, а кожен її образ для виходу в світ ретельно розглядають, розбирають на дрібні деталі та обговорюють в пресі. theLime підібрав для вас найстильніші луки герцогині, які з легкістю зможе повторити кожна модниця.

Дружина принца Вільяма в повсякденному житті вибирає зручний одяг. Її лук, що складається із сірого светра, пальто і класичних чорних брюк, підійде практично будь-якій дівчині. Щоб завершити образ, Кейт Міддлтон підкреслила лінію декольте золотою прикрасою, талію - тонким поясом, а також обрала туфлі на стійкому каблуці.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Для виходу в світ герцогиня Кембриджська часто одягає сукні, як, наприклад, прінтовану чорну сукню міді, яку вона доповнила класичними човниками такого ж кольору.

У цьому вбранні Кейт Міддлтон разом з чоловіком і дітьми відвідала виставу пантоміми в лондонському театрі Palladium. Відзначимо, що благодійне шоу "Пантоленд" було організовано, щоб подякувати медикам та їх сім'ям за колосальні зусилля в боротьбі з пандемією коронавірусу.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

У повсякденному житті Кейт Міддлтон не боїться слідувати останнім віянням моди. Так, під стильні брюки-кюлоти смарагдового кольору і лонгслів такого ж відтінку вона одягла зручні кросівки. Цей образ вона доповнила також синім піджаком.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Не дивно, але такий предмет гардероба як джинси теж є у шафі дружини принца Вільяма. Для прогулянки з дітьми Кейт вибрала джинси скінні, в які вона заправила білу сорочку. Свій образ вона доповнила грубими черевиками.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Ще один діловий образ герцогині - брючний костюм бордового кольору, який вона доповнила білим лонгслівом. Такий лук ви можете одягти як в офіс, так і на романтичну вечерю або в театр, якщо підберете під костюм ошатну блузку і туфлі на високих підборах.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Також у герцогині Кембриджської багато костюмів зі спідницями. Як, наприклад, цей костюм кольору фуксії з коротким жакетом з рукавом три чверті та пишною спідницею в складку.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

А якщо ви вибираєте святкову сукню, можна повторити цей лук Кейт Міддлтон. Для виходу в світ вона вибрала сріблясте плаття на запах з ниткою люрексу, яке підкреслює декольте і талію герцогині.

Фото: instagram.com / kensingtonroyal

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil