Лайм

Вівсянка по-ірландськи: оригінальний рецепт легкого сніданку

Спробуйте приготувати цю поживну страву

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій сніданок, і перепробували всі рецепти страв з вівсянкою, рекомендуємо вам спробувати зробити вівсянку по-ірландськи, або як її ще називають скірлі. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт цього поживного сніданку.

Інгредієнти: дрібні вівсяні пластівці (200 г), м'ясний фарш (500 г), ріпчаста цибуля (1-1,5 шт.), сушений чебрець (1 ч. л.), вершкове масло, сіль, м'ясний бульйон (0,5 л).

Фото: pixabay.com

Приготування

Цибулю необхідно помити під проточною водою, очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

На розігрітій сковороді обсмажити одну цибулину з вершковим маслом протягом 4-5 хвилин.

Потім додати до цибулі м'ясний фарш і тушкувати 8-10 хвилин. Влити бульйон, посолити, поперчити і готувати приблизно півгодини. Це так звана підлива.

Фото: pixabay.com

Половину цибулини нарізати півкільцями. На іншій сковороді розтопити вершкове масло і підрум'янити цибулю протягом 2-4 хвилин.

Додати до цибулі вівсяні пластівці, чебрець та інші спеції за смаком. Смажити, постійно помішуючи близько 5 хвилин.

Висипати кашу на блюдо, залити м'ясною підливою.

Смачного!

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також