Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій сніданок, і перепробували всі рецепти страв з вівсянкою, рекомендуємо вам спробувати зробити вівсянку по-ірландськи, або як її ще називають скірлі. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт цього поживного сніданку.
Інгредієнти: дрібні вівсяні пластівці (200 г), м'ясний фарш (500 г), ріпчаста цибуля (1-1,5 шт.), сушений чебрець (1 ч. л.), вершкове масло, сіль, м'ясний бульйон (0,5 л).
Приготування
Цибулю необхідно помити під проточною водою, очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
На розігрітій сковороді обсмажити одну цибулину з вершковим маслом протягом 4-5 хвилин.
Потім додати до цибулі м'ясний фарш і тушкувати 8-10 хвилин. Влити бульйон, посолити, поперчити і готувати приблизно півгодини. Це так звана підлива.
Половину цибулини нарізати півкільцями. На іншій сковороді розтопити вершкове масло і підрум'янити цибулю протягом 2-4 хвилин.
Додати до цибулі вівсяні пластівці, чебрець та інші спеції за смаком. Смажити, постійно помішуючи близько 5 хвилин.
Висипати кашу на блюдо, залити м'ясною підливою.
Смачного!
- Раніше ми розповіли про ідеї ситного сніданку, для яких потрібно не більше 20 хвилин.
- Читайте також на theLime, як урізноманітнити грецький салат і зробити його оригінальніше.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.