Лайм

Дженніфер Лопес та Леді Гага показалися біля Капітолію, де ось-ось відбудеться інавгурація Джо Байдена

Співачки вже прибули до Вашингтона

Вже через кілька годин у Вашингтоні відбудеться інавгурація обраного президента США Джо Байдена. На церемонії виступлять Леді Гага та Дженніфер Лопес і артистки вже щосили готуються до важливої для країни події.

Виконавиця хіта Bad Romance провела фінальну репетицію - на заході співачка виконає національний гімн США. "Леді Гага вітає солдатів Національної гвардії, коли вона покидає будівлю Капітолію США після репетиції інавгурації обраного президента Джо Байдена", - сказано на сторінці ABC News в Instagram.

Леді Гага Фото: instagram.com/abcnews

У Капітолії поп-зірка з'явилася вся в білому: довгому кейпі, брюках та гольфі. Захисна маска на обличчі співачки була підібрана в тон наряду. У підписі до знімка Леді Гага написала, що вона молиться, щоб сьогоднішній день став мирним для всіх американців. "День любові, а не ненависті. День прийняття, а не страху. День, коли ми мріємо про радість в нашій країні", - зазначила артистка.

Леді Гага Фото: instagram.com/ladygaga

Дженніфер Лопес також показалася біля Капітолію. Співачка сфотографувалася на сходинках будівлі, а також зняла коротке відео з нацгвардййцями. Відомо, що на інавгурації Джо Байдена артистка дасть окремий виступ.

Дженніфер Лопес та її команда Фото: instagram.com/jlo

Після урочистої частини вийде 90-хвилинна телепередача Celebrating America, ведучим якої стане Том Хенкс. У програмі заплановані виступи Джона Бон Джові, Джастіна Тімберлейка та інших виконавців.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

  • А поки увага громадськості прикута і до дружини Джо Байдена, 69-річної Джилл Байден - люди з нетерпінням чекають появи першої леді на церемонії інавгурації та інавгураційному балу. theLime вирішив згадати, які вбрання для цієї події воліли найвідоміші дружини американських президентів протягом останніх 30 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.


Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита