Лайм

Джо і Джилл Байден прибули в Капітолій: як виглядає новообраний президент та перша леді США

Пара вибрала вбрання відомих американських брендів

Через кілька хвилин відбудеться інавгурація обраного президента США Джо Байдена, після чого він офіційно вступить в свої обов'язки і разом з дружиною Джилл переїде в Білий дім. Політик з дружиною вже прибули в Капітолій, де американець прийме присягу і стане 46-м главою країни. А поки ми можемо оцінити наряди подружжя.

Для такої важливої події 69-річна Джилл обрала сукню та пальто бірюзового відтінку бренду Markarian. Свій образ дружина Байдена доповнила аксесуарами в такому ж кольорі: захисною маскою для обличчя, шкіряними рукавичками та клатчем. Монохромний наряд першої леді США розбавили нюдові човники на невисокому каблуці.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Новообраний президент з'явився на церемонії в темно-синьому костюмі американського бренду Ralph Lauren - однієї з найвідоміших і популярних модних марок родом з США. Наряд такого відтінку Байден вибрав не просто так - темно-синій колір в такому контексті уособлює стабільність та надійність.

  • Тим часом Дональд Трамп разом з дружиною Меланією покинули Білий дім. Найближчим часом республіканця чекають на авіабазі Ендрюс в штаті Меріленд, де він проведе прощальну церемонію. Відразу після цього пара відправиться в свою резиденцію у Флориді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil