RU  UA

Дізнатися

Леді Гага виконала гімн США на інавгурації Джо Байдена: відео

20 січня Джо Байден офіційно обійняв посаду президента США

Американська співачка Леді Гага, яку помітили біля Капітолію у Вашингтоні за пару годин до інавгурації Джо Байдена, виконала на церемонії гімн США. Відео виступу з'явилося на YouTube.

Примітно, що епатажна виконавиця не єдина зі знаменитостей, які взяли участь у церемонії інавгурації Байдена. Відразу після Леді Гаги на балконі Капітолію виступила і Дженніфер Лопес. Співачка виконала пісню Вуді Гатрі This Land Is Your Land, яку часто звуть неофіційним гімном США.

На концерті з нагоди церемонії, який пройде онлайн, також виступлять Джастін Тімберлейк, Демі Ловато, Джон Бон Джові та інші артисти. Ведучим програми концерту стане актор Том Хенкс.

  • Тим часом Дональд Трамп переїхав з Білого дому до маєтку у Флориді за $160 млн. Згадуємо, як виглядає будинок 45-го президента США, і де жили інші екс-лідери держави.
  • Читайте також на theLime 5 фактів про Джилл Байден, які відрізняють її від Мішель Обами та Меланії Трамп. Наприклад, дружина 46-го президента США не планує кидати свою звичайну роботу через високий пост чоловіка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие