RU  UA

Дізнатися

Внучка Софії Ротару показала романтичні фото з бойфрендом-мільйонером

Про роман пари стало відомо восени минулого року

Внучка української співачки Софії Ротару, 19-річна Софія Євдокименко зустрічається з 32-річним мільйонером Денисом Жадановим. Пара рідко ділиться спільними знімками, але зараз вирішила зробити виняток.

На сторінці дівчини в Instagram з'явилися романтичні знімки з коханим. "Все, що тобі потрібно це ..." - такими словами супроводила фотографії модель. Схожі кадри опубліковані і в мікроблозі чоловіка.

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

На одному знімку Соня обіймає бойфренда, і вони обидва просто святяться від щастя, посміхаючись на камеру. На другому фото коханий Євдокименко ніжно цілує внучку Ротару в щоку.

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Денис Жаданов - підприємець, що займається IT-технологіями, і віце-президент з маркетингу великої компанії. Кажуть, в стосунках пари все серйозно, і бізнесмен вже зробив коханій пропозицію.

Але знаменита бабуся Софії не в захваті від цієї ідеї, на думку Ротару, її внучка ще дуже юна і спершу повинна отримати гарну освіту.

  • Син Софії Ротару і Анатолія Євдокименка вшанував пам'ять батька в день його народження - 20 січня чоловікові співачки могло виповнитися 79 років. Руслан розмістив в соцмережі архівну фотографію тата, і залишив лаконічний підпис.
  • Раніше Софія Ротару показала свій розкішний заміський будинок, який розташований недалеко від Києва - в елітній Конча-Заспі. Особняк знаходиться в оточенні сосен та огороджений високим парканом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии