Лайм

Дан Балан та фіналістка "Голосу країни" випустили спільні трек та кліп "Дышат о любви"

Космічна робота від співака та його підопічної

Після фіналу шоу "Голос країни-10" учасниця з Казахстану Індіра Едільбаєва стала артисткою лейблу Дана Балана Monarda Studios. Співак був тренером дівчини на проекті, та підкорений її талантом з перших нот. Наразі вокалістка виступає під сценічним ім'ям INDI як сольно, так і в дуеті зі своїм наставником.

22 січня відбулася прем'єра їхньої спільної пісні та кліпу "Дышат о любви". За сюжетом, Дан та Індіра опиняються на планеті: співак грає творця, який вдихає життя в "робота", якого на екрані втілила Едільбаєва.

Нагадаємо, Індіра прийшла на "Голос країни" з українською піснею гурту The Hardkiss "Мелодія". Дівчина відразу підкорила суддів своїм вокалом, а після - красою. Першим крісло розвернув Дан Балан, він і став наставником Едільбаєвої на проекті.

Дівчині вдалося дійти до фіналу, але перемога в ювілейному сезоні дісталася Роману Сасанчіну, учаснику команди Тіни Кароль.

  • Раніше Дан Балан презентував оновлену версію пісні "Треба" в рамках свого авторського проекту "Все пробачати". Композиція була записана спільно з переможницею 9 сезону шоу "Голос країни" Оксаною Мухою. На проект дівчина була підопічною співака.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ