Лайм

Светр з високим горлом: 8 стильних поєднань на зиму і ще прохолодну весну

Як урізноманітнити свій гардероб

Найпрактичнішою деталлю гардероба в зимовий період вважається светр, а завдяки різноманітності типів в'язки, кольорів, фасонів і способів комбінації його з іншими речами і аксесуарами можна отримати найнесподіваніші образи. theLime вирішив розповісти, з чим можна носити светр з високим горлом, поки на вулиці ще досить прохолодна погода.

Хоча хрещенські морози вже відступили, поки не варто розслаблятися і надягати тонкі блузи та водолазки. Краще обрати светр з високим горлом, тим більше, що скомбінувати його можна навіть з класичними брюками і піджаком оверсайз. Доповнить образ широкий ремінь і сумочка-клатч.

Фото: pinterest.com

На прохолодну весну можна купити білий светр в рубчик - тобто з тканини, переплетення якої утворює рельєф у вигляді смужок. Цю деталь гардеробу ви зможете скомбінувати з брюками і кашеміровим пальто, а доповнити образ - палантином контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Також светр з високим горлом можна поєднувати з білою блузою - тим більше, що багатошарові образи зараз на піку популярності.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант, як носити светр з високим горлом - зі спідницею. Ви можете обрати довгу модель оверсайз і скомбінувати її як зі спідницею плісе довжини міді, так і з міні-спідницею з еко-шкіри. Не забувайте про взуття та аксесуари, які доповнять ваш наряд.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також ви можете обрати укорочений варіант светра з високим горлом і в велику в'язку. Таку модель краще носити з джинсами або брюками з високою посадкою.

Фото: pinterest.com

Светр з високим горлом також можна одягти з широкими і розкльошеними брюками. Навесні такий лук можна доповнити кросівками або кедами.

Фото: pinterest.com

Також можна обрати светр з високим горлом і кокетливим вирізом на плечі - такий образ відмінно підійде для виходу в світ або походу на романтичне побачення.

Фото: pinterest.com

Образ з таким светром можна доповнити поясною сумкою в тон до одягу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації