Лайм

Після смерті батька Настя Каменських показала зворушливе фото з мамою

Жінки підтримують один одного у важкий момент

Настя Каменських переживає втрату рідної людини - днями помер тато співачки. Про втрату NK повідомила 25 січня, а наступного дня опублікувала зворушливу фотографію з мамою.

На знімку зіркова дочка обіймає Лідію Петрівну, що стоїть спиною до камери. "Немає в світі місця тепліше і спокійніше, ніж в обіймах мами", - прокоментувала Настя публікацію.

Настя Каменських з мамою Фото: instagram.com/kamenskux

Шанувальники та друзі співачки в коментарях висловлюють співчуття та бажають сил. "Настя, крипіться з мамою", "Тримайтеся", "Тримайся, Настюша! Обійми маму за нас усіх", "У мами вдома на кухні так добре.. тримайтеся, дівчата. Сил вам", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, що Олексій Жмур помер у віці 81 рік. Про причини смерті чоловіка нічого не відомо. Незадовго до своєї смерті тато співачки записав з дочкою новорічний ролик, в якому побажав своїй дружині Лідії здоров'я та стрункої фігури, а Насті - бути коханою.

Батьки Насті Каменських Фото: instagram.com/lida.kamenskux

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024