RU  UA

Дізнатися

Надя Дорофєєва розплакалася на ТБ через смерть батька: 5 знаменитостей, які втратили рідних занадто рано

Як зірки живуть після втрат

Минулої неділі в ефірі шоу "Голос країни-11" співачка Надя Дорофєєва розплакалася після виступу учасниці Діани Стебакової, яка присвятила свою пісню нерідний мамі. Причиною стало те, що отири роки тому у Дорофєєвої помер батько. theLime вирішив згадати історії українських знаменитостей, які також втратили своїх близьких.

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна втратила батька Олександра Борисовича, коли їй був лише 21 рік. Про нього мало що відомо. Олександр Єфросинін працював інженером-будівельником у Керчі, а найяскравішим спогадом телезірки про дитинство була рибалка з батьком. А в 2000 році після багаторічної боротьби з важким захворюванням він помер.

За словами телеведучої, за тиждень до трагедії це передбачила їй циганка. "За кілька днів до відходу тата до мене підійшла на вулиці ворожка і стала мене гіпнотизувати. Я дала їй відкоша, а вона у відповідь повернулася до мене і сказала: "Через тиждень батько помре". Тато до того моменту вже був у важкому стані, ми знали, що цей день настане. Але це було жахливо. Мені здається, я і зараз якщо побачу цю циганку на вулиці, впізнаю ", - згадувала Єфросиніна в інтерв'ю для Woman Magazine.

Могила батька Єфросиніної знаходиться в Керчі (територія анексованого РФ Криму), і поки телеведуча не може приїжджати туди.

Маша Єфросиніна з батьками та молодшою сестрою Лізою Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Тіна Кароль

28 квітня 2013 року від онкологічного захворювання помер чоловік відомої української співачки Тіни Кароль Євген Огір. Йому було 33 роки.

Про історію кохання цієї пари ходили легенди, і їх називали найщасливішою сім'єю в шоу-бізнесі. У 2007 році Огір став продюсером співачки, а вже в 2008-му пара таємно розписалася, через півроку обвінчалася в церкві. Того ж року у них народився син Веніамін.

Однак їхнє щастя розбилося у 2012 році. У Євгена діагностували рак шлунка. Півтора року співачка підтримувала чоловіка, в цей час він лікувався в Україні та Європі, але це не принесло бажаних результатів. Для артистки смерть чоловіка стала важким ударом. Кароль скасувала концерти і виступи, деякий час зовсім не з'являлася на публіці. Коли ж співачка вийшла на сцену вперше, на її шиї помітили ланцюжок з обручкою Євгенія.

За минулі роки Тіна Кароль присвятила чоловікові безліч пісень.

Євген Огір та Тіна Кароль Фото: pinterest.com

Ада Роговцева

Українська актриса театру та кіно Ада Роговцева майже дев'ять років тому втратила сина. Костянтин Степанков-молодший помер 1 липня 2012 роки від невиліковної хвороби у віці 50 років.

Син Роговцевої брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, займався театральною діяльністю і кінорежисурою, а також працював у Міжнародній академії екології.

На початку 1990-х років він поставив для матері бенефісний спектакль "Благо-дарую" на сцені київського театру ім. Лесі Українки.

Ада Роговцева з чоловіком і дітьми Фото: pinterest.com

DZIDZIO

Соліст групи DZIDZIO Михайло Хома втратив батька, коли йому було 13 років. Майбутня зірка дуже важко переживав смерть рідної людини, так як був до нього прив'язаний.

DZIDZIO часто згадував, що за тиждень до смерті його батько скаржився на постійні болі в голові. Коли чоловікові стало зовсім погано - його не хотіли везти до лікарні з Новояворівська до Львова, так як це було 8 березня. Коли приїхала швидка, чоловік був уже дуже слабкий, а через кілька годин помер у лікарні.

Співак дуже важко переживав втрату батька і довгий час не міг зрозуміти, чому його так рано не стало.

DZIDZIO Фото: pinterest.com

Павло Зібров

Український співак Павло Зібров також втратив батька в дитинстві - на той момент йому було 9 років. Справа в тому, що його батько був донором. Одного разу він пішов здавати кров і отримав зараження крові через необроблений інструмент.

Про те, що батько знаходиться у лікарні, сім'я дізналася лише через час. Рідні встигли приїхати до нього, коли чоловік лежав при смерті. "Мені було 9 років, а братові - 12. Зима, 25 градусів морозу, на конях нас забирають з якоїсь станції. Ми приїжджаємо - батько вже при смерті. Але свідомість ще у нього була, - згадував співак в ефірі каналу "112 Україна". - Він нас впізнав, ще помацав по носі. Усміхнувся. Ну в принципі він уже не говорив. На другий день вранці він уже помер".

Павло Зібров Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Дмитро Удовиченко переміг на престижному музичному конкурсі у Бельгії: що відомо про скрипаля

Скрипач Дмитрий Удовиченко стал первым украинцем, победившим на престижном музыкальном конкурсе имени королевы Елизаветы

Володимир Завадюк висловився про життя після камінг-ауту та показав романтичні фото з коханим

Владимир Завадюк рассказал о жизни после каминг-аута – продюсер показал своего избранника и высказался об отношениях с мамой

Наймодніші сонцезахисні окуляри, які зроблять будь-який літній образ стильним: фото

Солнечных очков летом не бывает много. Предлагаем выбрать интересные варианты, которые подчеркнут вашу индивидуальность