Лайм

Репортер у прямому ефірі дістав з океану тіло зниклого чоловіка

Журналіст виявився досвідченим плавцем, але не зміг допомогти жертві стихії

Репортер австралійського каналу Channel Nine Люк Брендем приїхав на пляж у Квінсленді заради сюжету про небезпечні умови для серфінгу. Раптом він побачив у хвилях людину, і метеорологічне зведення перетворилося на рятувальну операцію.

У прямому ефірі Брендем роздягнувся і кинувся людині на допомогу, але його спроба не увінчалася успіхом, пише Insider. Спочатку репортер вирішив, що допомагає потопаючому, але незабаром зрозумів, що це мертве тіло. Вибравшись на сушу, він продовжив репортаж із голим торсом.

Тіло, яке знайшов репортер, ідентифікували як 32-річного британця Джейка Джейкобса. Він пропав безвісти разом із 29-річною українкою, з якою проводив відпустку в Австралії. Незабаром тіло жінки знайшли на пляжі Куррава, і поліція зв'язалася з її найближчими родичами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі