Лайм

90-річного Григорія Чапкіса знову забрали до лікарні - хореограф у реанімації

Артиста відвезла карета швидкої допомоги

Не минуло й місяця, як Григорія Чапкіса виписали з лікарні, як хореограф знову опинився на лікарняному ліжку. У ніч на 9 лютого народного артиста госпіталізували з ускладненнями після перенесеної пневмонії.

Про це 90-річний танцюрист повідомив у коментарі виданню "Гордон". За словами Чапкіса, його відразу помістили до реанімації, але точний діагноз поки невідомий.

Григорій Чапкіс Фото: instagram.com/gregory_chapkis

"Сьогодні вночі "швидка" мене знову відвезла до лікарні. Я лежу у реанімації. Діагноз поки не встановлений. Ніби як залишкові явища після запалення легенів. У мене скувало спину та ноги. Важко ходити та важко дихати", - сказав хореограф. Він додав, що за весь період хвороби сильно схуд, і йому складно пересуватися.

  • Нагадаємо, що вперше Чапкіс потрапив до лікарні з двостороннім запаленням легенів у середині грудня 2020 року. Перед Новим роком хореографа виписали додому під нагляд лікаря поліклініки, але він вважав за стан артиста небезпечним і наполіг на повторній госпіталізації.
  • 12 січня артист повернувся додому, правда стан його здоров'я бул не зовсім задовільний: Чапкіс відчував велику слабкість та запаморочення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською