Лайм

Тріумф Надії Мейхер і дует Тіни Кароль: найяскравіші виступи 4 випуску "Голосу країни"

Разом із виконавцями-початківцями вокальну битву продовжать дві зірки українського шоу-бізу

14 лютого глядачі каналу "1+1" побачили четвертий випуск вокальношо шоу "Голосу країни 2021". Талановиті вокалісти поповнили команди Тіни Кароль, Наді Дорофєєвої, Дмитра Монатіка та Олега Винника, а їхні виступи в День святого Валентина виявилися особливо емоційними. theLime зібрав найяскравіші і найбільш незвичайні моменти вечора.

Рудольф Афіцерян

Першим на сцену вийшов 26-річний Рудольф із Тбілісі, який виконав пісню Лани Дель Рей "Summertime Sadness". До нього майже одразу повернулася Надя Дорофєєва, але учасник талант-шоу волів вчитися у Дмитра Монатика, який також дав йому місце у своїй команді.

Дует Folk Ladies

Дівчата з дуету Folk Ladies вчилися у студії при хорі Верьовки і вирішили разом відроджувати український фолк. Вони виконали пісню з мультфільму "Жив-був пес" - "Ой там на горі". У свою команду дівчат наважилися покликати Тіна Кароль і Олег Винник, але дует віддав перевагу Виннику, і всі разом вони виконали на сцені хіт "Молода вовчиця", зірвавши овації публіки.

Віталій Борисюк

Чоловік Ольги Сумської вийшов на сцену з піснею Джоша Гробана "Per Te". Професійний актор прекрасно володіє голосом, і його тембр особливо сподобався Олегу Виннику. Віталій Борисюк сподівається, що у них із улюбленцем жінок складеться дуже ефектний дует брюнета і блондина.

Віктор Нікіфоров

Учасник 7 сегозна "Голосу країни" Віктор Нікіфоров дійшов до етапу батлів у команді Сергія Бабкіна, але забув слова і "провалився". Весь цей час він писав музику і пісні, займався вокалом і не залишав надії на успіх. Пісня "Самотня боса" повернула до себе крісла Тіни Кароль і Наді Дорофєєвої, але він обрав "дівчину, яка повернулася до нього двічі".

Андрій Смерека

19-річний Андрій Смерека з Тернополя приходив на кастинг у 2020 році, але відмовився від участі, бо не був впевнений у своїх силах. Він переспівав пісню Тіни Кароль "Твої гріхи", і співачка назвала його перезавантаженням українського шоу-бізнесу. До нього повернулися всі чотири судді, а сама Кароль вийшла на сцену для дуету, який зірвав овації залу. Незважаючи на їхню вражаючу колаборацію, Андрій обрав своїм наставником Дмитра Монатіка.

Ірина Бояркіна

Ірина Бояркіна з Вінницької області одного разу брала участь у нацвідборі "Євробачення", і не залишає мрії досягти успіхів на великій сцені. Голосиста дівчина виконала пісню Кріса Айзека "Wicked Game", повернувши до себе три суддівських крісла. Забрати її в свою команду пощастило Монатіку.

Надія Мейхер

Найбільш несподіваною для суддів проекту виявилася поява на сцені Надії Мейхер. 38-річна співачка виконала пісню, яка повністю відрізняється від її репертуару часів "ВІА Гри". Сильний вокал та артистизм Мейхер повернули чотири суддівських крісла, а займатися її "перезавантаженням" буде Тіна Кароль.

В 4 ефірі шоу "Голос країни" судді поповнили свої команди наступними учасниками:

Команда Тіни Кароль

  • Віктор Нікіфоров
  • Надія Мейхер

Команда Олега Винника

  • Сергій Коваленко
  • Дует Folk Ladies
  • Роман Семенчук
  • Віталій Борисюк

команда MONATIK'а

  • Андрій Смерека
  • Ірина Бояркіна
  • Рудольф Афіцерян

Дивіться, як пройшов 3-й випуск 11 сезону шоу "Голос країни". Його найбільш пам'ятними моментами став виступ онуки Віктора Ющенка Доменіки і шокуюче зізнання співачки Міли Нітіч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також