RU  UA

Дізнатися

Катя Осадча та її підписники стали жертвами шахраїв в Instagram

Ведуча закликала бути уважними до подібних "конкурсів"

Катя Осадча звернулася до підписників в Instagram та розповіла про шахраїв, які використовують її ім'я для розсилки інформації про неіснуючий конкурс. Деякі фоловери телеведучої вже отримали такі повідомлення від невідомих.

За словами Осадчої, зловмисники запевняють користувачів соцмережі, що вони стали фіналістами розіграшу 80 тисяч гривень, який нібито проводить сама телеведуча.

Фото: Instagram / @kosadcha

"В жодному разі не відкривайте ці повідомлення", - закликала Осадча, припустивши, що таким чином шахраї намагаються отримати доступ до акаунтів користувачів. У подібних випадках телеведуча порекомендувала перевіряти інформацію на особистих сторінках людей, від яких нібито проводиться конкурс.

  • Раніше Потап і Настя Каменських оселилися в новому будинку під Києвом, в елітному селищі Романків поблизу Конча-Заспи. Там же особняк придбали і Юрій Горбунов з Катею Осадчою. Ось як виглядають будинки знаменитостей.
  • Читайте також розповідь Юрія Горбунова, як Потап врятував його від аварії через ожеледицю. Автомобіль ведучого нісся в паркан і припарковане поруч авто, але йому назустріч вискочив зірковий кум з пачкою солі в руках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее