RU  UA

Дізнатися

Звільнена зірка "Мандалорця" Джина Карано звинуватила Disney у цькуванні

Актриса вважає, що її позбавили роботи через незгоду з політичною повісткою

Джина Карано, звільнена з серіалу "Мандалорець" після спірних політичних коментарів у соцмережах, в новому інтерв'ю звинуватила Disney у цькуванні та подвійних стандартах. Актрису позбавили ролі Кари Дюн, коли в Instagram вона порівняла американських консерваторів із єврейським народом під час Голокосту. Для Lucasfilm і Disney це стало останньою краплею.

Фото: Джина Карано в серіалі "Мандалорець"

"Я багато пройшла і багато бачила, наприклад, цькування. Я не єдина людина, яку цькували в цій компанії. Я могла б розповісти історію, яка змінила б ситуацію в медіа, але я не можу, інакше підставлю друга. І хоча з ним у мене розходяться погляди, я не стала би продавати людину, аби відвернути від себе увагу ", - сказала Карано консервативному політичному оглядачеві Бену Шапіро.

Потім Карано розповіла, що її колегу Педро Паскаля не позбавили ролі Мандалорця за те, що у 2018 році в Твіттері він порівняв дітей без документів у клітках у США з євреями в концтаборах. Таке ставлення з боку Disney актриса назвала подвійними стандартами.

Карано сказала, що Disney спостерігали за нею "як яструби", тоді як іншим членам команди дозволялося говорити що завгодно. "У мене була проблема, тому що я не погоджувалася з повісткою", - сказала вона.

Персонаж Карано був одним з найбільш попуялрних у серіалі "Мандлорець", і Lucasfilm планували присвятити їй окреме шоу на Disney +. Через політичну позицію Карано студія відмовилася від цих планів.

  • Тим часом зірки "Баффі" звинуватили творця серіалу Джосса Відона в аб'юзі і токсичній поведінці. Актори не вперше скаржаться на образливу поведінку Уідона на зйомках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов