RU  UA

Дізнатися

1 випуск "Від пацанки до панянки-5" закінчився бійкою: в новому сезоні стало на одну учасницю менше

Учасниці проекту не пройшли перевірку та були покарані

Увечері 1 березня на Новому каналі стартував 5 сезон реаліті "Від пацанки до панянки", який виявився доволі багатим на події для представниць так званого покоління Z. Дівчата знайомилися та притиралися - хто за чаркою, а хто з кулаками. Крім цього "пацанки" проходили свої перші випробування на шляху до Школи леді.

"Кожні 20 років змінюється покоління. Покоління Z - двигуни сучасності, це творці, а наші дівчата виявилися руйнівницями, - розповіла перший заступник директора Школи леді Катерина Виноградова. - Перед тим, як учасниці потрапили до Школи леді, вони мали пройти перевірку на сумісність з іншими поколіннями".

"Від пацанки до панянки", 5 сезон Фото: Новий канал

На жаль, це завдання "пацанки" провалили, що називається, з тріском: учасниці реаліті в п'яному угарі увірвалися до чужого гаража з представниками покоління Y, і це був тільки початок. При знайомстві з поколінням Х у бібліотеці дівчата так з'ясовували стосунки між собою, що рознесли читальний зал і ледь не повбивали одна одну.

"Вони настільки жахливо поводилися в перший день, що ми знаходилися в суцільному шоці, - зізналася директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Складалося враження, що вони не усвідомлювали, куди потрапили. Щоб їх розум протверезів, щоб вони стали відповідальними, мотивованими та зрозуміли, що проект - це серйозно, дівчата отримали завдання - обрати людину, яка покине реаліті, не потрапивши до Школи леді. Їхнє рішення нас шокувало".

"Від пацанки до панянки", 5 сезон Фото: Новий канал

"Від пацанки до панянки", 5 сезон Фото: Новий канал

Вже 8 березня глядачі проекту дізнаються, для кого ж так і не відкриє свої двері Школа леді, і хто покине 5 сезон вже на старті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук

Что известно об актриса Тае Щурук, которая снялась в украинском сериале "Одна родина" вместе с Максимом Самчиком

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Защищая Украину от российских оккупантов погиб украинский кинорежиссер Константин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Виктор Павлик и его молодая жена Екатерина Репяхова отметили 4-ю годовщину свадьбы - избранница артиста устроила ему романтический сюрприз