RU  UA

Дізнатися

Син Усами бен Ладена захопився малюванням - пейзажі допомагають йому боротися з травмами дитинства

Знайти себе чоловікові допомагають пензлі та фарби

Четверта за віком дитина Усами бен Ладена, засновника ісламістської терористичної організації "Аль-Каїда", захопився живописом. В інтерв'ю виданню Vice 39-річний Омар бен Ладен зізнався, що пейзажі допомагають йому боротися з травмами дитинства.

Омар бен Ладен у 2008 році Фото: Getty Images

Художні здібності чоловік нібито успадкував від своєї матері - членів родини по її лінії він назвав дуже творчими людьми. Омар любив малювання з дитинства і добре пам'ятає, як малював батьківських коней. За останній рік він написав понад десять картин. Нове хобі нагадує Омару "єдиний щасливий момент" безтурботних років, коли одну з його дитячих картин повісили в класі місцевої школи.

Говорячи про батька, Омар зізнався, що ніколи не був з ним близьким - той запам'ятався йому суворим тираном, який бив своїх дітей. За словами чоловіка, він досі бореться з посттравматичним стресовим розладом і біполярним розладом, але знайти себе йому допомагають пензлі й фарби.

Фото: Омар бен Ладен / Vice

У 2000 році Омар пішов з "Аль-Каїди". Тоді йому було 18 років, і він вирішив, що не хоче брати участь у вбивствах мирних жителів. У наступні роки чоловік неодноразово засуджував теракти в США 11 вересня 2001 року, відповідальність за які взяло на себе угрупування його батька.

Як зауважив Омар, він завжди засуджував діяльність і жорстоку ідеологію Усами, але ніколи не думав про те, щоб змінити прізвище. Навпаки, чоловік прагнув показати, що її може носити не тільки терорист.

Фото: Омар бен Ладен / Vice

Сьогодні чоловік живе з дружиною в Нормандії.

Про особисте життя Усами бен Ладена відомо мало. За різними оцінками, у нього було від 20 до 26 дітей. У 2011 році засновник "Аль-Каїди" був убитий в ході спецоперації американських військових у Пакистані.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американский актер Миша Коллинз поддерживает Украину – звезда объявил о сборе для спасателей и посетил подразделение ГСЧС в Киеве

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Рэпер Олег Псюк признался, что имел зависимости от наркотиков и алкоголя, которые появились еще в детстве

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые являются лицемерами и говорят за спиной - в списке оказались Близнецы, Весы и Скорпионы