Лайм

Серіал "Бідна Саша": сюжет, актори і де дивитися нову драму онлайн

Головні ролі в серіалі виконали Анастасія Шульга, Олександр Соколов та Катерина Тишкевич

У перший день весни на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра українського серіалу "Бідна Саша". theLime вирішив розповісти про сюжет драми та її акторів.

Дія фільму розгортається у наші дні. Молода дівчина на ім'я Саша зустрічається з Романом, вони закохані та збираються одружитися. Незадовго до весілля вона дізнається, що вагітна. Однак їх щастю заважає минуле Романа - він змушений одружитися з донькою слідчого, щоб його не посадили в тюрму.

Саша бере квиток на потяг, щоб виїхати з рідного міста і забути коханого. Там доля зводить її з авантюристкою Валерією, яка підставляє Сашу. Нова знайома, спровокувавши серйозну аварію на залізниці, збігає з місця події, забравши велику суму грошей із сусіднього купе. Саша, прийшовши до тями в лікарні, розуміє, що її приймають за Валерію і звинувачують в пригоді. Щоб врятувати свою ненарождену дитину, дівчина змушена жити під іншим ім'ям і постійно ховатися.

Анастасія Шульга в ролі Саші Фото: kino-teatr.ru

Головну роль в серіалі "Бідна Саша" зіграла 23-річна акторка Анастасія Шульга, яка закінчила КНУ театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Її коханого Романа грає Олександр Соколов, який з 2019 року працює в Київському академічному театрі драми і комедії на Лівому березі Дніпра і знайомий українському глядачеві за ролями у фільмах і серіалах "Вище тільки любов" (2018), "Таємниці" (2019), "Сага" (2020), "Се ля ві" (2020).

Олександр Соколов Фото: kino-teatr.ru

Роль авантюристки Валерії виконала актриса Катерина Тишкевич, знайома багатьом як Ольга Ольховська з серіалу "Жіночий лікар-5" (2020), а також за ролями Каті та Маші Богданових у серіалі Оксани Байрак "Ніщо не трапляється двічі" (2018-2020).

Серіал можна подивитися в ефірі телеканалу "1+1" з понеділка по четвер о 20:45, а також онлайн на сайті 1+1 video. Що правда, всі серії будуть доступними там лише з 15 березня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа