Лайм

В "Дизель Шоу" представили нову акторку - в мережі заговорили про "заміну" Марини Поплавської

До гумористів приєдналася акторка проектів "Кварталу 95"

В "Дизель Шоу" представили нову акторку - до команди гумористів приєдналася Юлія Мотрук, зірка проектів "Країна У", "Казки У" та інших.

"В кращому гумористичному шоу країни поповнення, - повідомили актори в Instagram. - До трупи улюблених акторів приєдналася відома гумористка Юлія Мотрук або, як називають її колеги - Мотря".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Дизель Студіо (@dizelstudio)

Користувачі соцмережі привітали учасників студії з "поповненням". Деякі одразу ж заговорили про заміну Марини Поплавської, яка загинула в 2018 році в ДТП. Подібного роду думки в "Дизель Шоу" не коментують, але раніше гумористи вже неодноразово заявляли, що замінити покійну колегу неможливо.

"Це абсолютно неможливо, - зазначав Єгор Крутоголов у бесіді з Obozrevatel. - Якщо вже так говорити, то є певні закони жанру, які вимагають певну кількість персонажів, і вони необхідні для того, щоб шоу існувало повноцінно".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МОТРЯ (@motrya_mo)

Тоді ж актори повідомили, що обов'язково поповнять колектив акторкою, але мова не йтиме про заміну Марини Поплавської. "Ми будемо експериментувати, пробувати щось з новими молодими акторами", - додавав керівник студії.

  • У ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де попереднього вечора пройшов один з концертів їхнього туру. О 06:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. У момент ДТП акторка перебувала на передньому сидінні, поряд з водієм. Інші актори отримали травми.
  • З дня фатального ДТП минуло вже більше двох років. Дивіться також на theLime, як цієї осені актори "Дизель Шоу" вшанували пам'ять Марини Поплавської.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків