RU  UA

Дізнатися

В "Дизель Шоу" представили нову акторку - в мережі заговорили про "заміну" Марини Поплавської

До гумористів приєдналася акторка проектів "Кварталу 95"

В "Дизель Шоу" представили нову акторку - до команди гумористів приєдналася Юлія Мотрук, зірка проектів "Країна У", "Казки У" та інших.

"В кращому гумористичному шоу країни поповнення, - повідомили актори в Instagram. - До трупи улюблених акторів приєдналася відома гумористка Юлія Мотрук або, як називають її колеги - Мотря".

Користувачі соцмережі привітали учасників студії з "поповненням". Деякі одразу ж заговорили про заміну Марини Поплавської, яка загинула в 2018 році в ДТП. Подібного роду думки в "Дизель Шоу" не коментують, але раніше гумористи вже неодноразово заявляли, що замінити покійну колегу неможливо.

"Це абсолютно неможливо, - зазначав Єгор Крутоголов у бесіді з Obozrevatel. - Якщо вже так говорити, то є певні закони жанру, які вимагають певну кількість персонажів, і вони необхідні для того, щоб шоу існувало повноцінно".

Тоді ж актори повідомили, що обов'язково поповнять колектив акторкою, але мова не йтиме про заміну Марини Поплавської. "Ми будемо експериментувати, пробувати щось з новими молодими акторами", - додавав керівник студії.

  • У ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де попереднього вечора пройшов один з концертів їхнього туру. О 06:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. У момент ДТП акторка перебувала на передньому сидінні, поряд з водієм. Інші актори отримали травми.
  • З дня фатального ДТП минуло вже більше двох років. Дивіться також на theLime, як цієї осені актори "Дизель Шоу" вшанували пам'ять Марини Поплавської.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"