RU  UA

Дізнатися

81-річна любителька фітнесу стала зіркою TikTok, і її відео - заряд мотивації

Еріка Рішко стоїть у планці, піднімає вагу, займається йогою і TRX

81-річна Еріка Рішко з містечка Лангенфельд (Німеччина) лише за рік стала зіркою TikTok. З початком пандемії активна німкеня почала викладати відео своїх тренувань і танців, а тепер за нею стежать понад 130 тисяч чоловік.

Фото: tiktok.com/@erikarischko

В інтерв'ю Insider Рішко назвала себе "простою любителькою фітнесу", якій подобається тренуватися і танцювати з чоловіком - 82-річним Дітером. З ним Еріка бере участь в різних танцювальних TikTok-челленджах, і деякі їхні відео збирають мільйони переглядів.





Але саме фітнес Рішко вразив багатьох її фоловерів: жінка регулярно робить планку, піднімає вагу і тренується за допомогою TRX.

Фото: tiktok.com/@erikarischko

Еріка зізналася, що не завжди захоплювалася спортом. "Я пізно розквітла. Моя дочка записала мене в тренажерний зал, коли мені було 55, і з тих пір я регулярно тренуюся. Мені подобається змішувати TRX, DeepWork, спін-клас, важку атлетику, пілатес, йогу і функціональний фітнес", - сказала вона.









Рішко подобається TikTok, танцювальні челленджі й добрі коментарі, які мотивують її викладати більше відео. "Крім того, тепер я дійсно сподіваюся надихнути людей незалежно від їхнього віку бути більш активними, - говорить вона. - Мені подобаються такі коментарі, як: "Ви надихаєте", "Ви доводите, що вік - це всього лише число". Для мене це велика честь, і я досі не можу повірити, що так багато молодих людей стежать за мною, ставлять лайки і коментують мої відео".





Раніше theLime розповідав про Джоан Макдональд - хворобливу пенсіонерку, яка взялася за гантелі й стала зіркою фітнесу. Сьогодні їй 75 років, і нею захоплюється навіть Men's Health.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"