Лайм

Букінгемський палац почав розслідування звинувачень проти Меган Маркл - вона все називає наклепом

Між дружиною принца Гаррі і палацом виникла серйозна конфронтація

Меган Маркл звинуватили у знущаннях над королівськими помічниками, і Букінгемський палац почав розслідування цих тверджень, пише The Guardian.

Газета The Times of London звинуватила герцогиню Сассекську у створенні токсичної і маніпулятивної атмосфери в Кенсингтонському палаці, де вона жила після весілля з принцом Гаррі у 2018 році. Представників королеви Єлизавети II "дуже стурбували" заяви колишніх співробітників Меган і Гаррі, і вони збираються з'ясувати ситуацію.

Фото: Getty Images

"Наша кадрова служба розгляне обставини, описані в статті. Члени персоналу, що працювали в той час, включаючи тих, хто покинув домогосподарство, будуть запрошені до співпраці. Королівська родина дотримується політики гідності на роботі, і не потерпить знущань на робочому місці", - йдеться у коментарі Палацу.

Маркл звинувачують в тому, що вона "іноді доводила співробітників до сліз" і вигнала з роботи двох людей. Сама Меган стверджує, що ці повідомлення - "умисна наклепницька кампанія", організована напередодні її відвертого інтерв'ю з Опрою Вінфрі.

"Давайте називати речі своїми іменами - це спланована наклепницька кампанія, заснована на шкідливій дезінформації, - заявив лондонській Times представник герцога і герцогині Сассекських. - Не випадково спотворені звинувачення трирічної давності дійшли до британських ЗМІ незадовго до того, як вона і герцог повинні відкрито і чесно розповісти про свій досвід останніх років".

Тим часом канал CBS випустив новий тизер інтерв'ю, в якому Меган Маркл заявила, що палац ("Фірма") "увічнює брехню" про неї і принца Гаррі.

"Я не знаю, як вони могли очікувати, що після всього цього часу ми все одно будемо мовчати, якщо Фірма активно увічнює брехню про нас, - сказала вона. - І якщо це пов'язано з ризиком втратити щось, ну - вже багато втрачено".

  • Раніше в інтерв'ю Джеймсу Кордену принц Гаррі зізнався, що покинув Великобританію заради збереження психічного здоров'я. Особливої шкоди йому завдала британська преса.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші