RU  UA

Дізнатися

Гурт "НеАнгели" припиняє своє існування через 15 років кар'єри

Першою про це повідомила Слава Камінська

Український поп-гурт "НеАнгели" припиняє своє існування через 15 років кар'єри. Про це на особистій сторінці в Instagram повідомила одна з її учасниць - Слава Камінська.

"Ми завжди були разом. Це були прекрасні (але іноді такі ж важкі) 5475 днів, - написала Камінська. - 15 років, 5 альбомів, понад 20 кліпів, купа номінацій та статуеток - все на двох".

У своєму пості солістка також вказала, що слово "розпалася" не зовсім вірно характеризує рішення гурту попрощатися. "НеАнгели" - вже історія. Ми з Вікою пов'язані назавжди, просто далі ми йдемо нарізно".

Гурт "НеАнгели" в 2006 році зібрав продюсер Юрій Нікітін. Її учасницями стали співачки Слава Камінська та Вікторія Смеюха. За роки кар'єри гурт випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаєшь", "Сережа" та інші.

Останні кілька років у ЗМІ та соцмережах ходили чутки про непрості стосунки Слави Камінської та Вікторії Смеюхи. Самі співачки це не коментували, а на сцені залишалися кращими приятельками. Причина конфлікту солісток невідома.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать